Despre noi

SC SERVICE GRUP SRL este o societate comercială fondată în anul 1998, care-și desfășoară activitatea în domeniul IT, atât hardware cât și software,cu un capital tehnic deosebit de valoros, din punct de vedere logistic, a pregătirii profesionale și a experienței dobândite.

Experiența și portofoliu în domeniu, deținem pe segmentul de piața al vânzărilor și închirierilor de copiatoare, service și calculatoare, rețelistica și securitate IT, consumabile pentru copiatoare și imprimante, piese de schimb precum și multe alte activități comerciale.

Competențele tehnice sunt confirmate de membrii echipei noastre cu peste 20 ani de experientă în domeniu, experientă pe care o oferă cu multă pasiune beneficiarilor. Afirmația este îndreptățita luând în considerare tendința vădita spre fidelitate a majorității clienților, precum și prin împărtășirea acelorași principii și viziuni

Ne-am propus să vă oferim produse și servicii accesibile, la cel mai înalte standarde de calitate dovedite și de certificările ISO de care dispunem. Nu ne mulțumim cu puțin! Ne dedicam clienților noștri astfel încât sa beneficieze de cele mai bune produse și servici pe care le putem oferi.

 

SC Service Grup SRL
CIF: RO 10424470     J22/343/1998

Contact
Adresa: IASI, Str. Theodor Pallady, Nr.8
Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Email: comercial@servicegrup.ro
Telefon: 0744.555.525 / 0232.216.909