Termeni si Conditii

 

  1. Condiții de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.
  2. Accesând și utilizând Site-ul  www.servicegrup.ro acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa părăsiți acest Site. Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate societății SC Service Grup SRL
  3. Proprietatea Intelectuala: Conținutul și design-ul www.servicegrup.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul său sunt proprietatea SC Service Grup SRL și sunt protejate prin legislația romana în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe . Este strict interzisa utilizarea oricărui conținut, text, imagini, grafice, logouri și sloganuri fără permisiunea în scris a proprietarului .
  4. Confidențialitate: Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa dumneavoastră de e-mail pe care o transmiteți pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor avea caracter confidențial, Service Grup angajându-se că nu va divulga către terți aceste date. Site-ul poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa dumneavoastră de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de dumneavoastră prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate de www.servicegrup.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite de site și de SC Service Grup SRL .
  5. Legislație aplicabila și Jurisdicție: Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata, cât și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,Service Grup va administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră

 

SC Service Grup SRL
CIF: RO 10424470     J22/343/1998

Contact
Adresa: IASI, Str. Theodor Pallady, Nr.8
Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Email: comercial@servicegrup.ro
Telefon: 0744.555.525 / 0232.216.909