Politica de Confidentialitate

  1. Acest site este proprietatea SC Service Grup SRL inregistrata la Registrul Comertului din Iasi cu numarul J22/343/1998, C.I.F. RO10424470  cu sediul in Strd. Theodor Pallady Nr.8, Iasi .
  2. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Service Grup SRL, administratorul www.servicegrup.ro, va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. 
  3. Scopurile colectarii datelor dvs. sunt: informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.servicegrup.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului..
  4. În momentul creării contului aveți posibilitatea de a opta pentru primirea de informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea  noastră prin bifarea căsuței corespunzătoare pe pagina de creare a contului.
  5. Nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.servicegrup.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
  6. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciile www.servicegrup.ro.
  7. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința Dvs, pe care sa o trimiteți apoi fie prin poșta scrisa la adresa Strd. Theodor Pallady Nr.8, Iasi, fie prin e-mail la adresa office@servicegrup.ro
  8. Noi nu vindem și nici nu închiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe parți.  SC Service Grup SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
  9. Din păcate, nu vă putem asigura că datele Dvs. personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decât cele descrise de noi în Politica de Confidențialitate, și asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fără a limita cele afirmate anterior) putem fi forțați să dezvaluim anumite informații guvernului sau unor terțe parți în anumite circumstanțe, sau pot fi cazuri când o terța parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.
  10. Prezentele elemente ale politicii de confidențialitate sunt parte a "Acordului de Utilizare" Prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înștiințare prealabila și fără îndeplinirea vreunei alte formalitați față de

 

SC Service Grup SRL
CIF: RO 10424470     J22/343/1998

Contact
Adresa: IASI, Str. Theodor Pallady, Nr.8
Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Email: comercial@servicegrup.ro
Telefon: 0744.555.525 / 0232.216.909